Alle ballen hoog houden

door silvie

Zo wat gaat de tijd toch snel!! Alweer bijna een jaar geleden opende we de deuren van onze geliefde winkel De Familiefabriek. Het was tot nu toe altijd leuk maar zeker niet makkelijk om (voornamelijk financieel) alle ballen hoog te houden. Gelukkig zien we een stijgende lijn in de verkoop en nemen de webshop bestellingen gestaag toe. Ondanks het feit dat we iedere dag lieve leuke mensen ontmoeten is het (nog) niet genoeg om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom ben ik naast het werk voor de winkel en mijn illustratiewerk weer begonnen met een bijbaantje. Niet zomaar een bijbaantje maar een heel leuk baantje namelijk bij Firma Zoethout in Amersfoort. Een bedrijfje dat vintage kindermeubels opknapt en verkoopt. Dus ga dat vooral ook zien! www.firmazoethout.com. Binnenkort wordt de nieuwe website van Firma Zoethout gelanceerd waarvoor ik de illustraties maakte 🙂 Het bevalt me erg goed al was het wel even wennen om iets te doen waar ik nog helemaal geen ervaring in had. Maar inmiddels kan ik met de meeste gereedschappen wel uit de voeten 🙂

VERHUIZING

De verhuizing van ons atelier is dankzij de woeste arbeid van Germen ook gelukt die zo’n beetje al onze spullen in zijn eentje verhuisd heeft naar onze nieuwe plek in de Gelderlandfabriek. Maar nu staat het dus he-le-maal vol met “troep” dus daar moet ook nog wel wat werk verricht worden voordat we er daadwerkelijk kunnen werken. Maar het wordt wel fantastisch! Als het zo ver is houden we zeker een mini opening om het te vieren. Tot die tijd werk ik voorlopig nog even in de woonkamer want de illustratieklussen komen ook in eens allemaal tegelijk. Wat natuurlijk superleuk is maar ik merk wel dat er eigenlijk te weinig rust is om goed te kunnen werken. Aangezien er geen vrije dag zonder kinderen meer is en alles in de avonduurtjes moet gebeuren.

Even klagen

Normaal ben ik niet zo van de klaagzang maar de laatste tijd valt het moeder zijn in combinatie met de rest me best zwaar. Ik heb ik nog nooit zo’n behoefte gehad aan vakantie! Maar dat zit er voorlopig niet in dus gaan we gewoon door! Want we doen wel wat we willen en hebben veel vrijheid en de mogelijkheid veel samen te doen. Iets dat ik nooit zou willen inruilen voor meer zekerheid.

Familiefabriek evenement(je)

Gelukkig zitten er wel allemaal leuke dingen aan te komen en hebben we volgend weekend (zaterdag 13 juli 13:00-16:00u) ook ons eerste “event” samen met Mirjam en Mariette van Hypnobirthing Culemborg. Iets waar ik zelf ook nog weinig van weet maar we hebben Mirjam en Mariette in de winkel ontmoet en dat klikte meteen. Toen ze vroegen of wij misschien mee wilde helpen om Hypnobirthing onder de aandacht te brengen in het kader van World Hypnotbirthingday vonden we dit meteen een leuk idee. Vooral omdat we naast winkel ook graag een ontmoetingsplek willen zijn, een soort platform voor jonge ouders, creatievelingen of andere mensen met een goed idee. Dus nu hebben we samen met Draagdier (het draagconsulent bedrijf van Marleen) en Draagvragen (draagconsulent Gonneke ook uit Culemborg) een leuk middagje samengesteld waar we hopelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen laten maken met hypnobirthing en dragen. Dus mocht je niks te doen hebben kom vooral langs voor een kopje thee!

Alweer twaalf uur snachts inmiddels dus ik brei er snel een eind aan en dan ga ik binnenkort verder met mijn verhaal over alle ballen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *