Nieuwe werkplaats voor De Familiefabriek

door Silvie

Zo het is weer bijna bedtijd dus tijd voor een blogje. Om nog even aan te sluiten op mijn vorige verhaal. Het verhuizen van Flip’s bed is geslaagd al vanaf de tweede nacht slaapt ze gewoon door HOERA! Dus ik ben ook weer een beetje aan het opladen en heb weer nieuwe energie voor nieuwe dingen zoals: ONS NIEUWE ATELIER JEEEE!!

Slopen en bouwen

Na een jaar op en neer rijden en sporadische aanwezigheid in ons atelier in Den Bosch is het dan eindelijk zo ver dat we helemaal naar Culemborg verhuizen. En dan ook nog eens naar de plek waar we het liefst naartoe wilde, namelijk De Gelderlandfabriek. Er moet nog wel een boel werk verricht worden maar er is al een wandje gesloopt en er staat al een stuk van de nieuwe wand. Zie hier een paar fotootjes van het proces:

Naast ons eigen werk zal er in het nieuwe atelier ook een plek komen voor De Familiefabriek en komt er binnenkort dus meer werk van eigen bodem, dat waarvoor we De Familiefabriek in eerste instantie zijn begonnen. Ik heb zo veel ideeën en hoop dan ook, met dit atelier dichtbij huis, deze ideeen om te zetten naar tastbare producten!!

Ouders Natuurlijk Beurs

En dan nog een nieuwtje: op zaterdag 15 juni staan we met een stand op de Ouders Natuurlijk Beurs met een selectie van ons aanbod uit de winkel. Ik ben benieuwd wat het ons gaat brengen, ik hoop natuurlijk op een heleboel nieuwe klanten voor onze (web)winkel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *