Over ons

v.l.n.r. Marleen, Birk, Germen, Silvie, Flip in de draagdoek

Wij zijn Silvie Buenen, Marleen Buenen en Germen Zoer. Na 5 jaar lang met succes de foodtruck VEGA met BALLEN gerund te hebben werd het tijd om een nieuwe weg in te slaan: sinds juli 2018 hebben wij een eigen winkel in onze woonplaats Culemborg waar we al onze interesses in kwijt kunnen en waar ruimte is voor onze gezinnen. Met onze achtergrond in beeldende kunst, theatervormgeving en illustratie in combinatie met onze ervaringen als ouder willen we je met De Familiefabriek een unieke selectie van bijzondere producten aanbieden. Duurzaamheid, functionaliteit en design staan hierbij voorop. We zijn trots dat we naast onze eigen creaties ook werk van diverse (voornamelijk Nederlandse) illustratoren en mooie merken kunnen aanbieden. Hieronder vertellen wij ieder wat meer over onszelf.

meer info over Marleen

Hoi, Ik ben Marleen. Zus van Silvie, moeder van kleuter Wannes en peuter Lewis. Samen met deze twee eigenwijze mannetjes en hun papa Tiemen woon ik in een gezellig huisje in Culemborg. De winkel is voor mij een plaats om even uit te blazen van de hectiek in huis en waar het begint te kriebelen om zelf weer dingen te gaan maken. Na mijn opleiding theatervormgeving aan de HKU heb ik na een paar jaar het theater vaarwel gezegd en stortte ik mij met Silvie in het foodtruck-avontuur. Koken doe ik nog steeds heel erg graag en dat doe ik dan ook bijna iedere dag 🙂
Andere dingen waar ik erg van geniet zijn: tekenen, desembrood bakken, (buiten) spelen met de kinderen, tuinieren, zelf dingen maken in het algemeen.
Mijn hoofd zit altijd vol ideeen en verhalen: op termijn hoop ik daar ook wat van in de winkel te laten zien!

Wie wil leren dragen met een draagdoek kan bij mij terecht. Onder de naam Draagdier geef ik consulten in Culemborg en omgeving. Kijk voor meer info op draagdier.nl of spreek me even aan in de winkel; ik ben daar altijd te vinden op dinsdag en vrijdag, en om de week op zaterdag.

meer info over Silvie

Hoi, ik ben dus Silvie en ben naast mijn bezigheden voor De Familiefabriek ook freelance illustrator. Ik maak vrij werk dat te koop is in onze winkel maar werk ook regelmatig in opdracht. Zo maak ik geboortekaartjes op maat en werk ik zo nu en dan voor verschillende (kinderboeken) uitgevers. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op mijn persoonlijke website www.silviebuenen.nl
En naast al dit leuke werk ben ik ook nog  moeder van twee (meestal) hele lieve kinderen. Birk en Flip, de grootste inspiratiebron en het testpanel voor De Familiefabriek. Ik hoop in de toekomst deze website nog verder uit te kunnen breiden met een blog waar ik jullie op de hoogte kan houden van het wel en wee van De Familiefabriek en alles daar om heen.

meer info over Germen

Ik ben ook wel eens in De Familiefabriek en daar verantwoordelijk geweest voor het in elkaar timmeren van het interieur. Deze klus is nooit af en er zitten nog vele ideeen in de spreekwoordelijke koker. Kom dus zo nu en dan even kijken of er weer iets is bij gekomen.
Soms geef ik er de planten water of zet een muziekje op. Of ik haal kaasstengels voor de lunch. Als je wil mag je best om een kopje koffie vragen.
In de toekomst van de Familiefabriek wil ik graag vaders, opa’s en zonen leuke producten aanbieden met Bluetooth, 2.4Ghz, BassBoost, Turbo, Air, 45rpm, enzovoorts.

Familie Zoer
Familie Cocquyt