Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur, of in ieder geval binnen 2 werkdagen te verzenden.

Voor de verzendingen binnen Nederland zijn de kosten per bestelling 3,95 voor brievenbuspakketjes en 5,95 voor gewone pakketpost. De verzendkosten worden op het bestelformulier automatisch berekend.

Wij verzenden via My Parcel (PostNL)

Voor zendingen buiten Nederland neem contact met ons op.

Retourneren (binnen 14 dagen)
Indien een product niet aan je wensen voldoet, kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Je kunt bestellingen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aanmelden voor retour. Na melding van je retour heb je nogmaals 14 dagen om het product naar ons terug te sturen.  Je ontvangt je aankoopbedrag inclusief (heen)verzendkosten terug. De retourverzendkosten zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, stuur je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons terug. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag terugstorten binnen 14 dagen nadat het product in goede orde retour ontvangen is. 

Iets retourneren? Neem contact op via familiefabriek@gmail.com

of stuur het ingevulde Formulier voor herroeping naar ons op per post of per mail.

N.B. Indien het herroepingsrecht op een bepaald product niet van toepassing is (bijvoorbeeld door een korte houdbaarheidsdatum), wordt dit in de webshop uitdrukkelijk vermeld.